12. okt, 2016

Sommeren 2016

Nå er høsten her, snart vinter. Da passer det med et lite tilbakeblikk på sommeren. Turer i skogen, bading i Mjøsa, blåbær spising, late dager i sola og kunsthi trening. 

Pia og jeg har vært på ukeskurs i lydighet.  Og vi stor koste oss. Når uka var over, var vi fulle mellom øra begge to. Men moro var det. Må nok være med til neste år også. 

Begge gutta har fått trent mye på kunsthi i sommer og Ludvik har virkelig våknet. Så nå gledes det til neste sesong.  Billy har jo fått "nesten" frie tøyler etter at han ble syk. Så han er med for å ha det moro. Og han har det supert kult. Og ikke noe gleder meg mer enn å se at "barna" trives med "jobben" sin. 

Muselusa er på "ferie" hos min "tante" og koser seg som selskapshund og turkamerat. Hun har jo vært en del halt etter korsbånd operasjonen, men det ser ut til at litt mindre herjing med de andre hundene og en time hos kiropraktoren innimellom har gjort underverker. Og så lenge hun trives og er fornøyd, så er jeg det også. Selvom jeg savner henne kjempe masse. 

Nå er jo høsten over oss og vinteren står for tur , med turer i snøen, turer på kicksparken og masse kos forann peisen. 

Ha en fortsatt flotters dag.

Veronika

Nyeste kommentarer

06.01 | 12:27

Fineste Rosin, alle både store og små elsker henne ❤

Del denne siden