9. feb, 2017

10 år

I dag er det 10 år siden "mitt" første kull kom til verden. Man blir jo litt emosjonell på sånne dager og jeg måtte rote rundt i litt bilder av min lille Dronning Kiara. Det hele startet jo med henne. Kennelen er oppkalt etter henne , så alle "mine" valper vil ha med seg litt av henne ut i den store verden.Lille snuppa mi, Agility dronninga mi, ordens politiet og verdens beste mamma 💖

Mye har jo skjedd på 10 år.  Og jeg kunne nok ramset opp så mye, både oppturer og nedturer, valpe fødsler og hunder som har forlatt oss. 

Men jeg velger å si noen ord om  tispene som har gitt meg og valpekjøperne fantastiske hunder. 

Det hele startet jo med Kiara, ei skikkelig aktiv dame, som ikke lot seg pille på nesen. En fantastisk flink mamma, som lærte meg kjempe masse. Desverre ble hun ikke gammel dame som jeg hadde ønsket. Men hun er alltid med. 

Så har vi jo Maud, vimsete, alltid glad og rett og slett bare en fantastisk hund. Hun fikk også to kull hos oss. Her beholdt jeg Billy og Musa fra hvert sitt kull. Og alle valpene arvet sin mors lignende hale og fantastiske gemytt. Maud koser seg som "sauebonde", og stor trives med familien sin. 

Og lille Lotte, kosedukke, bjeffemester, frøken vims og bomull i øra hunden. Hun fikk 3 kull her hos oss. En fantastisk flink mamma. Fra Lotte sine kull har jeg beholdt Ludvik og PiaSava, de har arvet sin mors kosegen og de er veldig glade i å høre sin egen stemme. Ei herlig tispe som har gitt å så mye. Lotte er også pensjonist og lever sine glade dager sammen med fôrvert og hennes familie. 

Ja 10 år har gått og jeg gleder meg til de neste 10. 

Gratulere så mye med dagen til Skip, Pachino, Timon og Pumba 💖 

Veronika

Nyeste kommentarer

06.01 | 12:27

Fineste Rosin, alle både store og små elsker henne ❤

Del denne siden