21. mar, 2017

Smeller introkurs

Pia og jeg har vært på snusekurs ☺ kjempe moro for oss begge to. Pia tar jo alt på strak arm, og syntes jo at dette var helt fantastisk kult ☺ Hun lærer jo veldig fort og tok fort poenget. Vi støter jo på litt utfordringer, for lille Frøken PiaSava blir litt ivrig i tjenesten når iveren blir for stor. Da kommer det noen feil markeringer og alle mulige triks blir hentet frem, noe alle syntes er super sjarmerende  (bortsett fra mamsen som syntes hun er ei tulle Mus når hun driver på. ) Så midt i snusinga kom det både sitt, dekk og maaaaange løpe rundt banen, men etter en liten peptalk fra mamsen skrudde frøkna på nesen og hode igjen. Og hun er jo bare så fantastisk morsom å jobbe med. Nå venter vi på at boksene som er bestillt skal komme, så skal vi jobbe videre. Det kan nok hende det er et par gutter som også vil prøve. 

Gutta Boys har ikke fått være med på kurs, men de har vært så heldige å få hjem en sliten PiSava, litt mindre Pia terror 😋 Ellers har vi kost oss med snø, nå er det desverre søle og is. Og de er vel ikke like fornøyde med å bli spylt etter hver eneste tur... men det blir vel tørt igjen. 

I morgen kommer Musa på besøk og skal være her en uke. Det skal bli hyggelig å få hjem frøkna en tur. Stelle litt pels og bare kose mose oss sammen. 

Nå skal jeg gjøre som gjengen her, legge meg i stabilt sideleie å ikke gjøre noe mer i dag. 

God søle og vår alle sammen. 

Veronika. 

Nyeste kommentarer

06.01 | 12:27

Fineste Rosin, alle både store og små elsker henne ❤

Del denne siden