28. jul, 2017

Tur til Steigen Brygge

Ei uke i nord, ei uke i fantastisk natur og selvfølgelig ei uke i trivelig selskap.  

Vi har vært på ferie i Steigen, nærmere bestemt Steigen Brygge (www.steigenbrygge.no) et fantastisk sted både for to og firbente. Pia fikk være med oss på ferie denne gangen. Billy er jo på ferie hos Ida og Frode som også var på ferie i Steigen og Ludvik var så heldig at han fikk være på ferie hos Mona og jentene. 

Pia er jo en veldig enkel hund å ha med seg på tur, hun er jo veldig vant til å farte rundt. Hotell overnattinger, heis kjøring, båt, soving i telt og mange timer i bil var ikke noe problem for frøken Sava. Vi har rett og slett stor kost oss. Fisket, gått tur, sitti rundt bålet og lest bok i sola. Kan det bli bedre. 

Nå er vi vel hjemme igjen. Jeg har fått høstet og ordnet litt i drivhuset, nå er det bare å vente til mer blir modent. Også har smeller boksene kommet, så over helga skal vi ta en økt. Tørke litt støv av nesene. Også blir det jo sikkert noen turer på hytta for å plukke litt bær. (Hvis kranglete kropp går med på det.) Nå er snart bringebæra moden, og den er jo i perfekt plukke høyde 😊 

Nå er det ut på tur med barna før jeg skal noen timer på jobb. 

Til neste gang.

Veronika

Nyeste kommentarer

06.01 | 12:27

Fineste Rosin, alle både store og små elsker henne ❤

Del denne siden